4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Guma glavu čuva

Guma glavu čuva
 

Mnogo vozača smatra da je potrebno pričekati snijeg ili temperature niže od nula Celzijevih stupnjeva kako bi se ljetne gume zamijenile zimskima, što je pogrešan način razmišljanja. Naime, ljetne i zimske gume, osim po profilu, razlikuju se i po smjesi. Zimske gume manje su tvrde od ljetnih, odnosno pri niskim temperaturama zadržavaju adekvatnu količinu mekoće kako prijemljivost s podlogom ne bi bila narušena.

Saznaj više...
 
Nissan Qashqai 1.5 dCI troši 4,2 litra na 100 km

Nissan Qashqai
 

Nissanov popularni Qashqai sa 1.5 dCi dizelašem je na testu potrošnje u Engleskoj ostvario odličan rezultat. Pokazalo se naime da serijski Qashqai s ovim motorom troši samo 4,2 litre dizela na 100 km. Tako barem tvrde Nissanovi test vozači koji su se uputili sa juga Engleske na sjever Škotske. Put dug 1387 km su prevalili samo s jednim spremnikom goriva. Nakon toga su izračunali da je potrošnja bila samo 4,2 l/100km dizelskog goriva.

Saznaj više...
 
Mazda CX-7: Turbo s predumišljajem

Mazda CX-7
 

Bilo je i vrijeme da netko u klasi kompaktnih SUV-a (sport utility vehicle) opravda slovo "S". Dosta je bilo nježnih turbodizelaša koji ionako nisu štedljivi koliko bi trebali biti i izgledaju poput bezazlenog obiteljskog prijatelja. Mazda je to shvatila i napravila CX-7 po svojim pravilima - ignorirala je gotovo sve trendove kompaktnih SUV-a i iskoristila snažan turbo motor iz MPS programa.

Saznaj više...
 
Bogatija oprema za Mazdu BT-50

Mazds BT-50
 

Potaknuta zahtjevima tržišta, Mazda je odlučila u ponudu uvrstiti dodatnu verziju Mazde BT-50, model Double Cab 4x4 CE A/C s klima-uređajem kao standardnom opremom. Do sada je ta izvedba bila dostupna sa CE opremom bez klime ili sa TE opremom u kojoj je klima bila dio standardne opreme. U Mazdi vjeruju da će ova verzija biti izrazito interesantna kupcima.

Saznaj više...
 
McRae potvrdio prvi pravi "sportski offroad automobil"

McRae SSUV
 

Jučer je potvrđeno kako će natjecateljski cross-country reli model Enduro poslužiti kao osnova za "cestovni" automobil pod nazivom Super Sports Utility Vehicle ili SSUV koji će stajati oko 150.000 Eura. SSUV će koristiti istu čeličnu konstrukciju kao i Enduro te veliki broj mehaničkih komponenti, a u unutrašnjost će se moći smjestiti četiri putnika, tj. 2+2. SSUV će u konačnici biti ponuđen u benzinskoj i dieselskoj izvedbi, s tim da će prvo stići ova potonja.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 811 - 822 of 822

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story