4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Mazda CX-7: Turbo s predumišljajem

Mazda CX-7
 

Bilo je i vrijeme da netko u klasi kompaktnih SUV-a (sport utility vehicle) opravda slovo "S". Dosta je bilo nježnih turbodizelaša koji ionako nisu štedljivi koliko bi trebali biti i izgledaju poput bezazlenog obiteljskog prijatelja. Mazda je to shvatila i napravila CX-7 po svojim pravilima - ignorirala je gotovo sve trendove kompaktnih SUV-a i iskoristila snažan turbo motor iz MPS programa.

Saznaj više...
 
Bogatija oprema za Mazdu BT-50

Mazds BT-50
 

Potaknuta zahtjevima tržišta, Mazda je odlučila u ponudu uvrstiti dodatnu verziju Mazde BT-50, model Double Cab 4x4 CE A/C s klima-uređajem kao standardnom opremom. Do sada je ta izvedba bila dostupna sa CE opremom bez klime ili sa TE opremom u kojoj je klima bila dio standardne opreme. U Mazdi vjeruju da će ova verzija biti izrazito interesantna kupcima.

Saznaj više...
 
McRae potvrdio prvi pravi "sportski offroad automobil"

McRae SSUV
 

Jučer je potvrđeno kako će natjecateljski cross-country reli model Enduro poslužiti kao osnova za "cestovni" automobil pod nazivom Super Sports Utility Vehicle ili SSUV koji će stajati oko 150.000 Eura. SSUV će koristiti istu čeličnu konstrukciju kao i Enduro te veliki broj mehaničkih komponenti, a u unutrašnjost će se moći smjestiti četiri putnika, tj. 2+2. SSUV će u konačnici biti ponuđen u benzinskoj i dieselskoj izvedbi, s tim da će prvo stići ova potonja.

Saznaj više...
 
Iz Land Rovera uskoro stiže coupe-crossover

Land Rover Coupe Crossover
 

Britanski je proizvođač iznenadio mnoge kada je na frankfurtskom auto salonu predstavio teaser novog coupe-crossover modela koji bi na tržište trebao stići u prvoj polovici 2009. Render koji možete vidjeti na priloženoj slici, je prema izvorima, dobra indikacija onog što možemo očekivati od konačnog serijskog automobila koji bi kupcima trebao postati dostupan u prvoj polovici 2009. godine.

Saznaj više...
 
VW Tiguan by ABT Sportsline

VW Tiguan by ABT Sportsline
 

Touaregov mlađi brat Tiguan, koji u pravom smislu riječi još nije niti stigao na tržište, je već prošao kroz ruke stručnjaka njemačke tunerske kuće ABT, poznate i po radu u njemačkom DTM touring prvenstvu. Agresivnosti izgleda svakako dopridonose dvobojni body-kit, novi prednji i stražnji spojleri, izraženiji lukovi blatobrana, nova maska motora, ali i modificirani ovjes čiji je rezultat smanjenje odignutosti automobila od podloge.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 793 - 802 of 802

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story