4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
LSE Design Range Rover Sport Coupe - Coupe terenac sa 500 KS

LSE Design Range Rover Sport Coupe

Za sve one koji su nestrpljivi i ne mogu dočekati da na tržište stigne Land Roverov coupe-crossover najavljen za 2010. godinu tvrtka LSE Design nudi rješenje. Britanski je tuner najavio coupe preradu Range Rovera Sport u ograničenoj količini od 100 komada. Velika većina dijelova ovog tunerskog uratka izrađena je od ugljičnih vlakana, a pogonski će stroj raspolagati s okruglo 500 KS. Iako performanse još uvijek nisu objavljene, očekuje se ubrzanje do stotke za nešto više od 5.5 s i maksimalna brzina od preko 260 km/h.

Saznaj više...
 
Renault Samsung QM5, odnosno Koleos

Renault-Samsung QM5
 

QM5 je novi SUV koji su zajedničkim snagama osmislili i proizveli alijansa Renaulta i Nissana te korejski Samsung. U Koreji prodaja počinje početkom sljedećeg mjeseca, a sljedeće godine stiže i u Europu. Naime, riječ je o modelu koji će se u Europi prodavati pod Renaultovom značkom u ponešto izmijenjenoj verziji i pod nazivom Koleos. Njegov nastanak ukratko možemo opisati riječima visokog renultovog dužnosnika koji je kazao kako je ovaj automobil "osmislio Nissan, dizajnirao Renault, a proizvodi se u Koreji".

Saznaj više...
 
Chevrolet Tahoe Hybrid - Green Car of the Year 2007

Chevrolet Tahoe Hybrid
 

Na autosalonu u Los Angelesu titula Green Car of the Year 2007. dodijeljena je General Motors automobilu Chevrolet Tahoe Hybridu. Ovaj SUV je nagrađen zbog inovativnog Two-mode hibridnog sustava kojeg je žiri ocijenio najinovativnijim. - Lijepo je vidjeti kako se može napraviti veliki SUV sa puno mjesta za ljude i prtljagu koji zbog naprednog hibridnog sustava čuva okoliš i ima emisiju plinova kao četverocilindrični automobil - kazao je u pojašnjenju odluke žirija urednik američkog magazina Green Car Journal Ron Cogan.

Saznaj više...
 
Guma glavu čuva

Guma glavu čuva
 

Mnogo vozača smatra da je potrebno pričekati snijeg ili temperature niže od nula Celzijevih stupnjeva kako bi se ljetne gume zamijenile zimskima, što je pogrešan način razmišljanja. Naime, ljetne i zimske gume, osim po profilu, razlikuju se i po smjesi. Zimske gume manje su tvrde od ljetnih, odnosno pri niskim temperaturama zadržavaju adekvatnu količinu mekoće kako prijemljivost s podlogom ne bi bila narušena.

Saznaj više...
 
Nissan Qashqai 1.5 dCI troši 4,2 litra na 100 km

Nissan Qashqai
 

Nissanov popularni Qashqai sa 1.5 dCi dizelašem je na testu potrošnje u Engleskoj ostvario odličan rezultat. Pokazalo se naime da serijski Qashqai s ovim motorom troši samo 4,2 litre dizela na 100 km. Tako barem tvrde Nissanovi test vozači koji su se uputili sa juga Engleske na sjever Škotske. Put dug 1387 km su prevalili samo s jednim spremnikom goriva. Nakon toga su izračunali da je potrošnja bila samo 4,2 l/100km dizelskog goriva.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 793 - 807 of 807

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story