4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Renault Samsung QM5, odnosno Koleos

Renault-Samsung QM5
 

QM5 je novi SUV koji su zajedničkim snagama osmislili i proizveli alijansa Renaulta i Nissana te korejski Samsung. U Koreji prodaja počinje početkom sljedećeg mjeseca, a sljedeće godine stiže i u Europu. Naime, riječ je o modelu koji će se u Europi prodavati pod Renaultovom značkom u ponešto izmijenjenoj verziji i pod nazivom Koleos. Njegov nastanak ukratko možemo opisati riječima visokog renultovog dužnosnika koji je kazao kako je ovaj automobil "osmislio Nissan, dizajnirao Renault, a proizvodi se u Koreji".

Saznaj više...
 
Chevrolet Tahoe Hybrid - Green Car of the Year 2007

Chevrolet Tahoe Hybrid
 

Na autosalonu u Los Angelesu titula Green Car of the Year 2007. dodijeljena je General Motors automobilu Chevrolet Tahoe Hybridu. Ovaj SUV je nagrađen zbog inovativnog Two-mode hibridnog sustava kojeg je žiri ocijenio najinovativnijim. - Lijepo je vidjeti kako se može napraviti veliki SUV sa puno mjesta za ljude i prtljagu koji zbog naprednog hibridnog sustava čuva okoliš i ima emisiju plinova kao četverocilindrični automobil - kazao je u pojašnjenju odluke žirija urednik američkog magazina Green Car Journal Ron Cogan.

Saznaj više...
 
Guma glavu čuva

Guma glavu čuva
 

Mnogo vozača smatra da je potrebno pričekati snijeg ili temperature niže od nula Celzijevih stupnjeva kako bi se ljetne gume zamijenile zimskima, što je pogrešan način razmišljanja. Naime, ljetne i zimske gume, osim po profilu, razlikuju se i po smjesi. Zimske gume manje su tvrde od ljetnih, odnosno pri niskim temperaturama zadržavaju adekvatnu količinu mekoće kako prijemljivost s podlogom ne bi bila narušena.

Saznaj više...
 
Nissan Qashqai 1.5 dCI troši 4,2 litra na 100 km

Nissan Qashqai
 

Nissanov popularni Qashqai sa 1.5 dCi dizelašem je na testu potrošnje u Engleskoj ostvario odličan rezultat. Pokazalo se naime da serijski Qashqai s ovim motorom troši samo 4,2 litre dizela na 100 km. Tako barem tvrde Nissanovi test vozači koji su se uputili sa juga Engleske na sjever Škotske. Put dug 1387 km su prevalili samo s jednim spremnikom goriva. Nakon toga su izračunali da je potrošnja bila samo 4,2 l/100km dizelskog goriva.

Saznaj više...
 
Mazda CX-7: Turbo s predumišljajem

Mazda CX-7
 

Bilo je i vrijeme da netko u klasi kompaktnih SUV-a (sport utility vehicle) opravda slovo "S". Dosta je bilo nježnih turbodizelaša koji ionako nisu štedljivi koliko bi trebali biti i izgledaju poput bezazlenog obiteljskog prijatelja. Mazda je to shvatila i napravila CX-7 po svojim pravilima - ignorirala je gotovo sve trendove kompaktnih SUV-a i iskoristila snažan turbo motor iz MPS programa.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 775 - 788 of 788

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story