4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Kia Borrego - SUV srednje klase

Kia Borrego
 

Na salonu automobila u Detroitu, u siječnju 2008. godine, Kia će premijerno predstaviti novi SUV srednje klase, za klasu veći od Sorenta, pod imenom Borrego. Tim modelom, razvijanim pod kodnim imenom HM, koji slijedi osnovne smjernice dizajna konceptnog modela Mesa, predstavljenog u Detroitu 2005. godine, Kia će napraviti prvi iskorak u ovu klasu SUV vozila.

Saznaj više...
 
Dva noviteta iz GWM-a: Hover sa Common Rail Turbo Dizel motorom i Pick-up Wingle

GWM Hover sa Common Rail Turbo Dizel motorom
 

Za ovu jesen Great Wall je pripremio dva noviteta. Radi se o poznatom modelu terenca Hover ali ovaj put sa Common Rail Turbo dizelskim motorom zapremine 2,8 litara i 100 KS snage. Pored male potrošnje motor odlikuje tih rad i niski troškovi održavanja. Maloprodajna cijena Hovera sa dizelskim motorom je od 46.000 KM.

Saznaj više...
 
Mazda planira mali SUV s pogonom na stražnje kotače

Mazda Hakaze Concept
 

Ono što je donedavno bilo teško zamislivo bi uskoro mogla postati stvarnost. Prema izvoru Mazda planira u svoju ponudu uvesti mali SUV model s pogonom na stražnje kotače koji će se temeljiti na platformi MX-5.  Prema navodima izvora ovaj bi automobil trebao debitirati sljedeće godine na pariškom Motor Showu, a vijest dolazi od mazdinog šefa za Europu  Jamesa Muira. Muir je izjavio kako će se SUV-ovi sve više smanjivati te kako će se od njih tražiti vozna svojstva "običnih" automobila.

Saznaj više...
 
Ford Kuga dizel
Ford Kuga
Fordov brand menadžer za srednju klasu Damian Oton je u intervjuu za Business Car izjavio kako će novi crossover, na našem području ružnog imena Kuga 4x4, biti ponuđen isključivo opremljen dizelašem uparenim sa manuelnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Prodaja mu počinje u svibnju 2008. i imat će dakle samo opciju sa 2.0 litrenim TDCi dizelašem snage 136 KS. Ni kod nivoa opreme neće biti puno izbora - samo će se nuditi Zetec i Titanium.
Saznaj više...
 
BMW koncept X6

BMW X6 ActiveHybrid Concept
 

Coupe SUV - ne zvuči baš najprirodnije, no izgleda vrlo, vrlo privlačno. Studijom X6 u BMW-u otvaraju sasvim nove automobilske horizonte. Koliko misle ozbiljno s ovim konceptom, Bavarci dokazuju i izvedbom s hibridnim pogonom. Manjak kreativnosti u današnjoj auto industriji? Ne u Münchenu. Ne u BMW-ovu razvojom centru. Na nedavnom frankfurtskom auto salonu BMW je predstavio neobičnu mješavinu couepa i SUV-a pod nazivom koncept X6.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 775 - 792 of 797

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story