4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
ELEKTRIČNI KIA E-NIRO PDF Print E-mail
kia_niro_1.jpg
Elekrični SUV Kia e-Niro dobio je nove opcije za veličinu baterije, a samim tim i autonomije, uključujući cenovno pristupačniju verziju sa baterijom od 39kWh i električnim motorom manje snage.
kia_niro_11.jpg
Do sada se e-Niro prodavao samo u jednoj specifikaciji sa baterijom kapaciteta

Novi e-Niro 2 ima bateriju od 39kWh i električni motor snage 135KS, a autonomija mu je 290km sa jednim punjenjem. Automobil ubrzava od 0-100km/h za 9,5 sekundi, a maksimalna brzina je 155km/h. Sa punjačem snage 100kW baterija se do 80% kapaciteta puni za 54 minute, a sa punjačem od 50kW za 57 minuta.

Standardna oprema obuhvata osmoinčni centralni ekran osetljiv na dodir sa Android Auto i Apple CarPlay tehnologijama, sedmoinčnu digitalnu instrument tablu, kameru za pogled unazad, adaptivni tempomat, zadnje parking senzore i automatski klima uređaj. Felne su prečnika 17 inča, a tu su i LED dnevna svetla i trim sa tkaninom i kožom.

e-Niro 3 ima bateriju od 64kWh i snažniji motor od 203KS. Ubrzava od 0-100km/h za 7,5 sekundi, maksimalna brzina je 166km/h, a autonomija 450km sa jednim punjenjem.

Od opreme treba izdvojiti tapacirung od crne kože, podešavanje vozačevog sedišta na osam načina i funkciju grejanja prednjih sedišta. Tehnološki paket pojačan je bežičnim punjenjem telefona, većim centralnim ekranom od 10,25 inča sa navigacijom i praćenjem stanja u saobraćaju u realnom vremenu. Automobil može da se poveže sa aplikacijom UVO Connect koja omogućava praćenje stanja vozila sa daljine i pristup određenim funkcijama.

Vrh ponude je e-Niro 4+ sa baterijom od 64kWh i motorom snage 203KS. Dodatna oprema obuhvata klizni krovni prozor, LED prednja svetla, funkciju memorisanja položaja vozačevog sedišta i retrovizora, grejanje zadnjih sedišta i grejanje i hlađenje prednjih. Kabina je opremljena ambijentalnim osvetljenjem i aluminijumskim papučicama, a ugrađen je i JBL audio sistem. Trofazni punjač snage 11kW je deo standardnog paketa.

AUTOBLOG.RS
06.07.2020.

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story