4x4 Centar

Home arrow Novosti arrow NAJLUKSUZNIJI SUV REDIZAJNIRAN-BENTLEY
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
NAJLUKSUZNIJI SUV REDIZAJNIRAN-BENTLEY PDF Print E-mail
bentley.jpg
BENTLEY je odlučio redizajnirati svoj SUV model i dati mu još više profinjenosti. Evo kako je ispao.
bentley3.jpg

bentley2.jpg
I dok je prednji kraj ostao vrlo sličan donedavno aktualnoj izvedbi, straga dolaze velike promjene. One se uočavaju u obliku ovalnih svjetala kakva koristi Continental GT. Zgodna poveznica, ali u praksi nije ispalo baš onako kako bi svi očekivali.

U Bentleyu kažu kako je svaki dio vanjštine automobila redizajniran kako bi se dobio moderniji izgled. Ono što ćemo pohvaliti je oku nevidljivo dok se ne aktivira. To su mlaznice za pranje vjetrobrana. Ima ih po 22 u svakom brisaču koji je grijan. 

I još jedan detalj. Zbog redizajna stražnjeg kraja Bentley je povećao trag kotača, a to je pak donijelo čvršći nastup i vjerojatno bolju dinamiku.

I u kabini velike novosti. Nova središnja konzola ugostila je zaslon od 10,9 inča, Continental GT je posudio upravljač. Nove su i ručice i sjedala, dok stražnja sjedala imaju ventilaciju. I još nešto: putnici straga imaju čak 100 mm više prostora u predjelu koljena. I putnici straga imaju ekran, i to u formi pomičnog tableta. 

Ponuda motora je ostala ista: 4.0 twin turbo V8 daje 550 KS i 770 Nm. Kasnije dolaze hibrid i Speed izvedba sa 6.0 W12 motorom i maksimalcem od 305 km/h.

INDEX.HR

01.07.2020.

 

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story