4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
KIA STONIC SUV PDF Print E-mail
kia_stonic_1.jpg
Automobilski potkompaktni SUV segment, u kome već vlada velika gužva, postao je bogatiji za još jedan model.
kia_stonic_11.jpg
Kia Stonic imala je premijeru na sajmu koji se ovih dana održava u Frankfurtu.Kada je reč o ciljnoj grupi kupaca ovog automobila, korejski proizvođač će se uglavnom oslanjati na mlađu populaciju. U ponudi će biti brojne mogućnosti za presonalizaciju pa će budući vlasnici, na primer, moći da izaberu jednu od 20 dvobojnih varijanti automobila (sa krovom drugačije boje u odnosu na ostatak karoserije).

Motorizacija modela za evropsko tržište u početku će obuhvatiti 1.0 T-GDI turbo benzinca sa 120 ks, kao i atmosferske benzinske motore od 1.25 i 1.4 l.

Na raspolaganju će biti i 1.6 litarski dizelaš.

U skladu sa najnovijim bezbednosnim standardima, Kia Stonic će imati brojne elektronske sistemem asistencije vozaču, uključujući sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti, sa funkcijom detekcije pešaka na kolovozu i upozorenjem na moguć sudar, zatim tehnologiju otkrivanja drugog vozila u mrtvom uglu, sistem upozorenja na automobil koji nailazi bočno sa strane prilikom isparkiravanja u rikverc, kao i sistem upozorenja u slučaju nenamernog napuštanja vozne trake.

Očekuje se da Kia Stonic stigne u evropske prodajne salone tokom trećeg kvartala 2017. godine, kada će biti poznata i cena ovog automobila.

Autoblog.rs

20.09.2017

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story