4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Prvi Land Rover Adventure Day na Velebitu PDF Print E-mail
velebit.jpg
U subotu 16.05.2015. na Sjevernom Velebitu održano je prvo okupljanje vozača Land Rover vozila u organizaciji Land Rover Hrvatska.
Land Rover Adventure Day okupio je više od 70 ljubitelja ove marke vozila. Avantura započela je u Krasnom, a druženje na strmim visoravnima krškog kraja uključivalo je i obilazak zaštićenih dijelova Velebitskog kraja – Zavižana, Velebitskog botaničkog vrta i Premužićeve staze. Dinamična ruta, jednim dijelom makadamska, a drugim asfaltirana ukrašena krajobrazima od kojih zastaje dah, završila je u Krasnom gdje je prva generacija sudionika Land Rover Adventure Day-a predahnula uz ličke gastro delicije i prigodan program.

Adrenalinska avantura na četiri kotača osim uživanja u netaknutoj prirodi i iznimnim vizurama na čistom zraku, bila je prilika svim ljubiteljima iskustvo vožnje u Land Rover SUV vozilima kroz veličanstven krški krajolik.

Svi vozači Land Rover Adventure Day-a nagrađeni su članstvom kluba vjernosti zahvaljujući kojem će ostvarivati posebne pogodnosti na originalne dijelove i dodatnu opremu za svoje limene ljubimce.

Ovim putem Land Rover Hrvatska poziva sve vozačice i vozače ove marke vozila da prate novosti vezane za Land Rover na službenim Facebook  i web stranicama i sudjeluju u odabiru slijedeće destinacije za drugi Land Rover Adventure Day.
Autoportal.hr
25.05.2015.

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story