4x4 Centar

Home arrow Novosti arrow Mansory Mercedes AMG
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Mansory Mercedes AMG PDF Print E-mail
amg.jpg
Nedavno su objavljene fotografije Mansory Mercedes GL63 vozila koje je snimljeno na ulicama Moskve, a ovoga puta ova nemačko-švajcarska tjunerska kuća objavila je više informacija o ovom projektu.
amg_mansory.jpg
Zahvaljujući novom paketu opreme, vozilo je dobilo novi poklopac motora sa otvorima za ventilaciju izrađen od ugljeničnih vlakana, dodatno proširene branike koji širinu vozila povećavaju za 50 mm, bočne dodatke, pragove, prilagođene branike, krovni spojler i zadnji difuzor, između ostalog. Kada je reč o kombinaciji točkova i pneumatika, vozilo odlikuju 10 x 22 MANSORY 5/1 aluminijumski točkovi i Pirelli pneumatici u veličinama 305/35 ZR 22.

Dobro je što su točkovi tako masivni budući da je ovakvom vozilu neophodan bolji kontakt sa tlom nego što je to slučaj sa standardnim modelom. Mansory Mercedes GL63 odlikuje AMG-ov 5.5L V8 bi-turbo kojem je Mansory dodao veće turbo punjače, sporski izduvni sistem visokih performansi, a obezbeđena je i nova elektronika za motor. Rezultat je 800KS i 1.200 Nm obrtni moment koji je zadužen za to da ovaj model ubrzanje do 100 km/h postigne za 4.7 sekundi, dok je maksimalna brzina koju može da razvije 280 km/h.

Enterijer karakteriše kombinacija krokodilske i kravlje kože u beloj i crnoj boji i ukrašena je elementima izrađenim od ugljeničnih vlakana, a boja enterijera može se menjati po želji kupca.

Autoblog.rs

26.11.2014.

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story