4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Planira se proizvodnja baby Land Rover-a PDF Print E-mail
disco_baby.jpg
Land Roverov direktor dizajna Gerry McGovern je za medije tokom sajma automobila u Parizu otkrio neke detalje vezane za buduću ponudu ovog brenda.

McGovern je između ostalog nagovestio da će porodica modela Discovery imati više članova nego do sada, što znači da će pored modela Discovery (nova generacija stiže 2016. godine) i Discovery Sport, gama biti proširena sa još jednim članom. Po svemu sudeći, radi se o vozilu manjem od tek promovisanog modela Discovery Sport, ali se to neće deiti tako brzo, već najverovatnije tek krajem ove decenije.

U razmatranju je inače i sportska verzija modela Discovery Sport, koji bi mogao da dobije i 3,0 litarski SDV6 dizelaš sa 292KS i 600 Nm. Ako takav Discovery Sport SVR dobije zeleno svetlo za proizvodnju, u prodaji ga možemo očekivati do kraja 2016. godine.

McGovern je takođe potvrdio i planove o novom modelu Range Rovera, čija ponuda trenutno obuhvata Evoque, Range Rover Sport i Range Rover. Za sada je poznato tek da novi Range Rover neće biti derivat nekog već postojećeg modela, a neće biti ni sedmosed ni "kupeovski" SUV model poput BMW-a X4 i X6.

 

Autoblog.rs

14.10.2014.

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story