4x4 Centar

Home
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Renault Duster PDF Print E-mail
  renault_dcross_3.jpg
Na 65. međunarodnom Salonu automobila u Frankfurtu, koji će se održati od 12. do 22. septembra 2013., Dacia će predstaviti obnovljeni Duster.
Obnovljeni Duster će, prema najavama, biti zvezda Dacijinog izložbenog prostora, a facelift bi trebalo da donese linije već viđene na Renault Duster DCross konceptu predstavljenom na Sao Paolo Auto showu (na slikama).

Osim uobičajenih kozmetičkih promena (prednja i zadnja svetla, novi branici i maska), Duster facelift će imati i proširenu listu opreme kako bi se što bolje borio sa konkurencijom, a promene će biti prisutne i u unutrašnjosti. Očekuju se (možda!) i kvalitetniji materijali enterijera. Novi Duster će emitovati i manje CO2, a 1.5 dCi dizel motor K9k će i dalje ostati veoma važan motor za evropsko tržište - sa 85 i 110KS. U ponudi će biti i 1,6 litarski benzinski motor.

Kad već pominjemo Daciju, pomenimo i Renault (vlasnika Dacije) koji će u Frankfurtu otkriti nekoliko novih modela, a imaće i svetsku premijeru jednog koncept automobila koji je za sada obavijen tajnom – to će biti koncept koji karakteriše Renaultova vizija vrhunskog automobila.

Francuzi najavljuju da će posetiocima omogućiti da na jednom mestu vide čak šest koncept vozila koja su deo strategije dizajna nadahnutog ciklusom života.

Izložena će biti i linija električnih automobila, uključujući model ZOE, nedavno pušten u prodaju u Nemačkoj.

Autoblog.rs

24.07.2013.

 
< Prethodno   Sljedeće >

Login formaBMW X3 - Video

Off Road 2010 - Banja Luka

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story