4x4 Centar

Home arrow Novosti
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Chevrolet Tahoe Hybrid - Green Car of the Year 2007 PDF Print E-mail

Chevrolet Tahoe Hybrid
 

Na autosalonu u Los Angelesu titula Green Car of the Year 2007. dodijeljena je General Motors automobilu Chevrolet Tahoe Hybridu. Ovaj SUV je nagrađen zbog inovativnog Two-mode hibridnog sustava kojeg je žiri ocijenio najinovativnijim. - Lijepo je vidjeti kako se može napraviti veliki SUV sa puno mjesta za ljude i prtljagu koji zbog naprednog hibridnog sustava čuva okoliš i ima emisiju plinova kao četverocilindrični automobil - kazao je u pojašnjenju odluke žirija urednik američkog magazina Green Car Journal Ron Cogan.

Saznaj više...
 
Guma glavu čuva PDF Print E-mail

Guma glavu čuva
 

Mnogo vozača smatra da je potrebno pričekati snijeg ili temperature niže od nula Celzijevih stupnjeva kako bi se ljetne gume zamijenile zimskima, što je pogrešan način razmišljanja. Naime, ljetne i zimske gume, osim po profilu, razlikuju se i po smjesi. Zimske gume manje su tvrde od ljetnih, odnosno pri niskim temperaturama zadržavaju adekvatnu količinu mekoće kako prijemljivost s podlogom ne bi bila narušena.

Saznaj više...
 
Nissan Qashqai 1.5 dCI troši 4,2 litra na 100 km PDF Print E-mail

Nissan Qashqai
 

Nissanov popularni Qashqai sa 1.5 dCi dizelašem je na testu potrošnje u Engleskoj ostvario odličan rezultat. Pokazalo se naime da serijski Qashqai s ovim motorom troši samo 4,2 litre dizela na 100 km. Tako barem tvrde Nissanovi test vozači koji su se uputili sa juga Engleske na sjever Škotske. Put dug 1387 km su prevalili samo s jednim spremnikom goriva. Nakon toga su izračunali da je potrošnja bila samo 4,2 l/100km dizelskog goriva.

Saznaj više...
 
Mazda CX-7: Turbo s predumišljajem PDF Print E-mail

Mazda CX-7
 

Bilo je i vrijeme da netko u klasi kompaktnih SUV-a (sport utility vehicle) opravda slovo "S". Dosta je bilo nježnih turbodizelaša koji ionako nisu štedljivi koliko bi trebali biti i izgledaju poput bezazlenog obiteljskog prijatelja. Mazda je to shvatila i napravila CX-7 po svojim pravilima - ignorirala je gotovo sve trendove kompaktnih SUV-a i iskoristila snažan turbo motor iz MPS programa.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 821 - 833 of 833

Login formaBMW X3 - Video

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story