4x4 Centar

Home arrow Novosti
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
LSE Design Range Rover Sport Coupe - Coupe terenac sa 500 KS PDF Print E-mail

LSE Design Range Rover Sport Coupe

Za sve one koji su nestrpljivi i ne mogu dočekati da na tržište stigne Land Roverov coupe-crossover najavljen za 2010. godinu tvrtka LSE Design nudi rješenje. Britanski je tuner najavio coupe preradu Range Rovera Sport u ograničenoj količini od 100 komada. Velika većina dijelova ovog tunerskog uratka izrađena je od ugljičnih vlakana, a pogonski će stroj raspolagati s okruglo 500 KS. Iako performanse još uvijek nisu objavljene, očekuje se ubrzanje do stotke za nešto više od 5.5 s i maksimalna brzina od preko 260 km/h.

Saznaj više...
 
Renault Samsung QM5, odnosno Koleos PDF Print E-mail

Renault-Samsung QM5
 

QM5 je novi SUV koji su zajedničkim snagama osmislili i proizveli alijansa Renaulta i Nissana te korejski Samsung. U Koreji prodaja počinje početkom sljedećeg mjeseca, a sljedeće godine stiže i u Europu. Naime, riječ je o modelu koji će se u Europi prodavati pod Renaultovom značkom u ponešto izmijenjenoj verziji i pod nazivom Koleos. Njegov nastanak ukratko možemo opisati riječima visokog renultovog dužnosnika koji je kazao kako je ovaj automobil "osmislio Nissan, dizajnirao Renault, a proizvodi se u Koreji".

Saznaj više...
 
Chevrolet Tahoe Hybrid - Green Car of the Year 2007 PDF Print E-mail

Chevrolet Tahoe Hybrid
 

Na autosalonu u Los Angelesu titula Green Car of the Year 2007. dodijeljena je General Motors automobilu Chevrolet Tahoe Hybridu. Ovaj SUV je nagrađen zbog inovativnog Two-mode hibridnog sustava kojeg je žiri ocijenio najinovativnijim. - Lijepo je vidjeti kako se može napraviti veliki SUV sa puno mjesta za ljude i prtljagu koji zbog naprednog hibridnog sustava čuva okoliš i ima emisiju plinova kao četverocilindrični automobil - kazao je u pojašnjenju odluke žirija urednik američkog magazina Green Car Journal Ron Cogan.

Saznaj više...
 
Guma glavu čuva PDF Print E-mail

Guma glavu čuva
 

Mnogo vozača smatra da je potrebno pričekati snijeg ili temperature niže od nula Celzijevih stupnjeva kako bi se ljetne gume zamijenile zimskima, što je pogrešan način razmišljanja. Naime, ljetne i zimske gume, osim po profilu, razlikuju se i po smjesi. Zimske gume manje su tvrde od ljetnih, odnosno pri niskim temperaturama zadržavaju adekvatnu količinu mekoće kako prijemljivost s podlogom ne bi bila narušena.

Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 41 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 801 - 815 of 815

Login formaBMW X3 - Video

Foto galerija - Brčko 2009

4x4 Centar - Foto galerija

AKTUELNO - Foto galerija

Range Rover Sport - Video

VW Tiguan - The Whole Story